Schilderswedstrijd 2014

25 mei 2014 – Smaakvol Wassenaar

Raadhuis de Paauw
In samenwerking met de organisatie van het prachtige evenement “Smaakvol Wassenaar” en de Gemeente Wassenaar, heeft stichting Noenki voor het eerst een schilderswedstrijd georganiseerd. Het thema was “Eten en drinken”. Het was een geslaagde middag, met als resultaat 50 kunstwerkjes van kinderen tussen de 1,5 tot 15 jaar oud. De jury, bestaande uit Helene van ’t Hoen, beleidsmedewerker adviseur Kunst&Cultuur, Carl Groeneveld van Me Gusta en Floor Heins-Fernhout, voorzitter Stichting Noenki had er een hele kluif aan om de winnaars te kiezen.
Stichting Noenki feliciteert Jocelyn (7jaar) met het winnen van de 1e Noenki Schilderswedstrijd.
Een zorgvuldig detailleert werk van een taart zo mooi dat je er zo wel een stuk van wilt eten. En trots zijn we op de 4 jarige Luigi die de 2e prijs won. Hij schilderde een Pizza, genoemd naar zichzelf.
sfeer impressie